Vásárló belépés

Termékajánló

Fizetési megoldás

Vásárlási feltételek

1. Bevezetés

Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a foldgombok.hu weboldalon (a továbbiakban: honlap) elérhető szolgáltatás igénybevételének igénybevevő (továbbiakban: Felhasználó) általi használatának feltételeit. A honlap használatához szükséges azon technikai tájékoztatást, melyet ezen ÁSZF nem tartalmaz, a honlapon elérhető tájékoztatások nyújtják. A Felhasználó a honlap használatával tudomásul veszi és elfogadja a jelen ÁSZF-ben foglaltakat.

2. A Szolgáltató

Név: Stiefel Eurocart Kft.

Székhely: 2645 Nagyoroszi, Bajcsy Zsilinszky út 30.

Levelezési cím: Budapest 1615 Pf. 209.

Üzlethelyiség címe: Stiefel márkabolt, Lurdy ház (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.), földszint 2.2.3.

(mintabolt@stiefel.hu, Telefon: (1) 456-0561, Nyitva tartás: H-P 9:00-19:00, Szo: 10:00-18:00)

Képviselő neve: Pamuk Margit Gréti

Cégjegyzékszám: 12-09-011347

Bejegyző Bíróság neve: Balassagyarmati Törvényszék Cégbírósága

Adószám: 10730904-2-12

Közösségi adószám: HU-10730904

Számlavezető pénzintézet: K&H Bank

Számlaszám: 10403394-50526784-52781000

IBAN számlaszám: HU75 1040 3394 5052 6784 5278 1000

E-mail cím: nagyker@stiefel.hu

Telefonszám: 1/415-2010

Fax: 1/414-7080

3. A honlapon folytatott tevékenység

A www.foldgombok.hu honlapon földgömbök értékesítése.

4. Felhasználási feltételek

4.1. Felelősség

 

A Felhasználó a honlapot kizárólag a saját kockázatára használhatja, és elfogadja, hogy a Szolgáltató nem vállal
felelősséget a használat során felmerülő vagyoni és nem vagyoni károkért a szándékosan, súlyos gondatlansággal,
vagy bűncselekménnyel okozott, továbbá az életet, testi épséget, egészséget megkárosító szerződésszegésért
való felelősségen túlmenően.

A Szolgáltató kizár minden felelősséget a honlap használói által tanúsított magatartásért és hogy a
Felhasználó teljes mértékben és kizárólagosan felelős saját magatartásáért.

A Felhasználó köteles gondoskodni arról, hogy a honlap használata során harmadik személyek jogait
vagy a jogszabályokat sem közvetlenül, sem közvetett módon ne sértse.

A Felhasználók által a honlap használata során esetlegesen elérhetővé tett tartalmat (például hozzászólás)
a Szolgáltató jogosult, de nem köteles ellenőrizni, és a közzétett tartalmak tekintetében a
Szolgáltató jogosult, de nem köteles jogellenes tevékenység folytatására utaló jeleket keresni
és ezekért felelősséget nem vállal.

4.2. Szerzői jogok

A honlap teljes egésze (szövegek, képek, grafikai elemek, stb...) szerzői jogvédelem alá esik,
így kereskedelmi célokra másolni, módosítani, terjeszteni tilos!

5. A honlapon történő vásárlás

5/1.) A megrendelés, a termékek kiválasztásával, a rendelés adatainak megadásával és a megrendelés elküldésével történik.
A megrendelés elküldése után tájékoztató e-mailt kap, hogy a rendelés a rendszerben rögzült. Ahhoz, hogy rendelni tudjon, nyilatkoznia kell a jelen Általános Szerződési Feltételek megismeréséről és azok elfogadásáról. A megrendelést csak külön kérésre igazoljuk vissza. Jogunk van a megrendelés visszautasítására a beérkezést követő 8 napon belül, erről írásban tájékoztatjuk. Visszautasítás hiányában a megrendelést elfogadottnak kell tekinteni.

5/2.) A megrendelt áruk szállítási határideje a megrendelés beérkezésétől számított legfeljebb 21 nap.
Általános teljesítési határidő 5-10 munkanap. Amennyiben a megrendelt termék nincs raktáron, ezt írásban jelezzük a várható szállítási határidővel együtt.

5/3.) Előreutalásnál a megrendelés összeállítása az átutalás beérkezése után kezdődik, így ilyen fizetési mód esetén a várható kiszállítási idő 7-12 nap.

5/4.) A webáruházban a Stiefel által kiadott termékek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok bármilyen formában, részben vagy egészben történő másolása, reprodukálása csak a Stiefel illetve a termékeken feltüntetett jogtulajdonosok előzetes, írásos beleegyezésével engedélyezett.

5/5.) A webáruházunkban szereplő termékek ára forintban értendő, tartalmazza az általános forgalmi adót, de nem tartalmazza a szállítási költséget. A feltüntetett árak kizárólag webes árak, csak az itt vásárolt termékekre érvényesek.

5/6.) A megrendelt termékek kiszállítása történhet egy Ön által megadott címre, vagy rendelését átveheti valamelyik márkaboltunkban. Tekintettel arra, hogy a szállítás munkaidőben történik, kérjük, szíveskedjen olyan szállítási címet megadni, ahol a szállítás időpontjában a csomag átvétele megoldott. Javasoljuk, hogy megrendelésekor adjon meg egy pontosított vagy kiegészített elérhetőséget is arra az esetre, ha mégis probléma merülne fel a kézbesítéskor.

5/7.) A termékek szállítása futárszolgálattal vagy postai úton történik. Az aktuális szállítási költségeket itt találja: http://mindentudasboltja.hu/shop_contact.php

20 000 Ft vagy a feletti belföldi címre kiszállítandó megrendelés esetén szállítási költséget nem számítunk fel, kivételt képeznek a nagyméretű tábláink, melyeket egységesen 6 990 Ft-ért szállítunk ki.

5/8.) A megrendelt termékek vételárát megfizetheti előre utalással, átutalással, utánvéttel, valamint bankkártyával.
Amennyiben rendelését valamelyik márkaboltunkban kívánja átvenni, akkor ott csak készpénzzel fizethet.
Kiszállítás esetén, a számlát a csomag külső részére ragasztva találja meg.

5/9.) Webáruházunk biztonságos online fizetési lehetőséget biztosít a Payu segítségével. Az elektronikus fizetés a Payu fizetési felületén, az ott meghatározott jogszabályoknak és biztonsági előírásoknak maximálisan megfelelő feltételekkel történik.

5/10.) Megrendelésének kiszállítását Magyarország, valamint Magyarország határain túlra is vállaljuk, utóbbi esetében egyedi szállítási költségek érvényesek.

5/11.) Amennyiben rendelésének átvételére a személyes átvételt választotta, úgy azt a visszaigazolástól számított 5 napon belül áll módjában megtenni. Ezen határidő lejárta után megrendelését utánvéttel kiküldjük. Abban az esetben, ha az átvétel időpontjára vonatkozóan egyedi kérése van, kérjük, előre jelezze!

5/12.) A Stiefel minden 1000 Ft-ot meghaladó értékű megrendeléshez – fizetési és szállítási módtól függetlenül – raktáron lévő termékeiből kis értékű ajándékot biztosít, amelyet a vásárolt termékekkel egyidőben juttat el a vásárlóhoz.

6. Elállási jog

A távollévők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II.26.)Korm. rendelet értelmében, Ön indoklás nélkül elállhat a vásárlástól, a termék kézhezvételétől számított tizennégy naptári napon belül. Az elállást érvényesnek kell tekintenünk, amennyiben írásos nyilatkozatát a határidő lejárata előtt megküldi. Ebben az esetben a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatos összes költség Önt terheli. A visszaküldött termékeket kizárólag abban az esetben áll módunkban visszavásárolni, ha az hiánytalan, sértetlen állapotban érkezik vissza vevőszolgálatunkhoz, vagy abba az üzletbe, ahol a megrendelést átvétette. A termékek vételárát 30 napon belül, az Ön által megadott bankszámlaszámra utaljuk vissza.

7. Szavatosság

Valamennyi kiszállított termékre 8 napos cseregaranciát biztosítunk, amennyiben megállapítható, hogy a termék gyártási hibás vagy a szállítás során sérült meg. Szállítási sérülés esetén kizárólag a Megrendelő és a fuvarozó cég (vagy a posta) alkalmazottja által is aláírt jegyzőkönyv alapján van lehetőség a cserére.

Minden bruttó 3000 Ft egyedi értéket meghaladó termékre 12 havi garancia érvényes az esetleges gyártási és anyaghibákra. Nem számít garanciális oknak a termék használatából adódó kopás vagy sérülés.

Amennyiben az egy időben leszállított áruk között selejtes is van, Ön erre való hivatkozással nem utasíthatja vissza a kifogástalan termékek átvételét, és tudomásul veszi, hogy osztható szolgáltatásokról van szó, így árleszállítás vagy csereigény csak a kifogásolt árupéldányokra (termékekre) vonatkoztatható.


Megállapított hiányosságok esetén a hibás termékeket hibátlanra kicseréljük, vagy kijavítjuk, vagy megállapodunk Önnel árleszállításban vagy más termékre való cserében, vagy elállunk a szerződéstől, és a vételárat visszatérítjük.


A témában rendelkezésére áll ügyfélszolgálatunk a következő elérhetőségeken:

Tel.: 1/415-2010 (8-16 között) E-mail: nagyker@stiefel.hu

8. Jogérvényesítési lehetőségek

Az Általános Szerződési feltételekkel, vagy a megrendeléssel kapcsolatos bármilyen kérdéssel kérjük,
szíveskedjen ügyfélszolgálatunkhoz fordulni az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Telefon: 1/415-2010 (8-16 között)
E-mail: nagyker@stiefel.hu

9. Egyéb

9.1. ÁSZF, árak módosítása

A Szolgáltató jelen ÁSZFet, a honlapon forgalmazott termékek árait és egyéb feltüntetett árakat nem visszamenőleges hatállyal bármikor módosíthatja, a módosítás a honlapon történő közzétételt követően lép életbe, és csak az életbe lépést követő tranzakciókra érvényes.
Társaságunk fenntartja magának a jogot, hogy jelen Általános Szerződési Feltételeket bármikor, külön értesítés nélkül módosítsa, annak figyelembe vételével, hogy a már elküldött rendelésre még a változtatás előtt hatályos ÁSZF rendelkezései az irányadóak.

9.2. Technikai korlátok

A honlapon történő vásárlás feltételezi a Felhasználó részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra. A Szolgáltatót nem terheli felelősség, ha bármilyen működési hiba észlelhető az internetes hálózatban, ami megakadályozza a honlap működését és a vásárlást.

9.3. Adatvédelmi szabályzat

Adatait a Szolgáltató kizárólag saját marketing tevékenysége céljából használja, bizalmasan kezeli és nem adja át harmadik félnek.
Adatvédelmi nyilvántartási szám: 01927-0001

Hatályba lépés ideje

 

Jelen Általános Szerződési Feltételek hatályba lépésének ideje: 2015.július 24.

Webáruház készítés